10 фута Cat5e черен UTP безкраен RJ кабел меден проводник

10 фута Cat5e черен UTP безкраен RJ кабел меден проводник

Налично
BGN 7.45
Продукти:

5e Patch Cable - Category 5e - Patch Cable - 10 ft - 1 x RJ-45 Male Network - 1 x RJ-45 Male Network - Black RJ45 CABLE 100% COPPER CONDUCTOR 10 FT CAT5 E BLACK UTP SNAGLESS RJ45 CABLE 100% COPPER CONDUCTOR

Характеристики на продукта

Свързани продукти