Aufmer Обратно към колежа високи токчета за жени дами лято ежедневни пикани пръсти сандали дантелени плътни цветове на високи пети кокетни обувки за пети Летни спест?

Aufmer Обратно към колежа високи токчета за жени дами лято ежедневни пикани пръсти сандали дантелени плътни цветове на високи пети кокетни обувки за пети Летни спестявания клирънс

Налично
BGN 8.53
Продукти:

Това е нормално и няма за какво да се притеснявате Удобно изживяване. , дишащ лесно носене Изтеглете! Съвет дизайн Стилен, гледка, личност, имаме повече размери дизайн за вас и вашето семейство или любовник Изберете. Ежедневно износване и някои леки поводи на упражнения, като пазаруване, пътуване, ходене и спортни събития. 【Удебелени подметки и подсилена горна поддръжка】 Редовни сандали / апартаменти / атлетични обувки обикновено използват дизайни на подлежащи и анти-плъзгащи се дизайни на подметна подметка, за Избягвайте случайно подхлъзване и падане. / Атлетичните обувки обикновено използват висококачествени материали и изработка, за да осигурят определено ниво на издръжливост. В допълнение, някои сандали / апартаменти / атлетични обувки използват ергономични дизайни като функции за усвояване, поддръжка и масаж на удари, за да подобрят допълнително комфорта.Лятните ежедневни пикови сандали на пръст на пръстите на пръстите на пръстите на пръстите на пръстите на пръстите на пръстите на пръсти на високите пети на петата на петата : висококачествени, удобни и меки, намалява стреса върху ставите, укрепва и тонове, подобрява стойката. Можете да носите нашите сандали / апартаменти / атлетични обувки с увереност, знаейки, че те ще ви поддържат стабилни и сигурни. Просто ги поставете в добре проветриво зона за кратък период от време, а миризмата ще се разсее . Лятна ежедневна пикантна сандали на пръст на пръстите на пръстите на пръстите на пръстите на пръстите на пръстите на краката на високите токчета на висок ток на пета с кости : женски повод : Leisurescenes : Outdoor, Indoorstyle : Casual Toe Стил : Кръг-течен : 1 чифт обувки на петата : 10см/3.

Характеристики на продукта

Свързани продукти