Fnochy Clearance за еднократна употреба за коса за косъм за душ за еднократна употреба на дренаж за коса баня и вана за душ калъф за водоснабдяване на водоустойчива лепилн?

Fnochy Clearance за еднократна употреба за коса за косъм за душ за еднократна употреба на дренаж за коса баня и вана за душ калъф за водоснабдяване на водоустойчива лепилна мрежа стикер

Налично
BGN 1.33
Продукти:

Мрежата за коса за еднократна употреба има 4 мм дупки, които могат ефективно да улавят косата и по -бързото оттичане Квадрата за коса Fnochy Clearance за косъм за коси за душ за душ за душ за изпускане на дренаж Косач за лов на коса и вана Душ дренаж на покритие Водоустойчиво лепилна мрежа Стикер❤fnochy услуга : Ние предоставяме услуга за отговор в рамките на 48 часа. Ловец на кръгла коса/1*12бр. /1*12 бр Кръгъл ловец на коса. Ловец за коса на квадрат/1*12 бр. Ловец на косата/1*25 бр. Клипсите за коса за еднократна употреба са подходящи за бани и вани. Можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате въпроси. Този колекционер на дренажна коса за еднократна употреба може да предпази цялата коса да не пада в дренажа, което ви позволява да се наслаждавате на щастливите да ви душ и да ви спести време, правейки по -смислени неща. Не е необходимо да се почиства или дори формира косата, това е добър начин за решаване на заснемане на косата. Клипсите за коса за еднократна употреба са подходящи за бани и вани. керамични плочки). В същото време очакваме вашите предложения, които да ни помогнат да се подобрим, което ще бъде движещата сила за нас да продължим напред!. Квадрап за коса/1*25бр.Увъпани за косъм за еднократна употреба за душ за еднократна дренажна коса за коса баня и вана душ дренаж на покритие водоустойчиво лепилна мрежеста с стикери : мрежата за коса за еднократна употреба има 4 мм дупки, които могат ефективно да улавят косата и по -бързото оттичане. 【Лесен за използване】 Нашият ловец на дренажни тръби за еднократна употреба може да бъде инсталиран само за няколко секунди : просто го обелете и го залепете върху дренажната тръба; Сменете на всеки 1-2 седмици (или според нуждите) Съвет : Преди да инсталирате капана за коса за еднократна употреба, уверете се Душът може да бъде заменен, когато са пълни, така че не е нужно да ги почиствате.

Характеристики на продукта

Свързани продукти