Meidiya Hip-Hop Style Не ухо пронизходи за обеци с маншети Обеци за ушни маншети Обеци, които не са пиърсинг фалшиви хели хрущялни маншети Обеци Обеци Обеци за маншети за жен?

Meidiya Hip-Hop Style Не ухо пронизходи за обеци с маншети Обеци за ушни маншети Обеци, които не са пиърсинг фалшиви хели хрущялни маншети Обеци Обеци Обеци за маншети за жени Различни стил

Налично
BGN 0.67
Продукти:

Моля, позволете лека разлика в разликата Поради различно ръчно измерванеОписание : Тази обица не е пронизващо ухо, така че не е нужно да пробивате ушите си, което е много удобно. Характеристики : Пробиване на ухо, гладки, Драпировки Детайли : Височина : 1. подходящ е за носене За парти, за ежедневно износване и го приемайте като подарък. Стил : Хип-хоп стил. Тъй За да се притеснявате, че ухото ви ще се сблъска с всяко възпаление и обилата е издръжлива и няма да се обезцветява лесно . Изработена от сплав, този продукт е издръжлив и износва устойчив . височината на този продукт е 1,2 см .) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките. Направено от сплав, този продукт е издръжлив и износва устойчив. Опаковането включва : 1 Комплект ушен клип Тази обица е без ухото, така че не е нужно да пробивате ушите си, което е много удобно. Височината на този продукт е 1,2 cm.

Характеристики на продукта

Свързани продукти