Дърво мексиканска цветна и богато украсена етническа покривка кръг в маса плат Плат водоустойчива тъкан Farmhouse Sablecloths Декоративни за домашно парти рожден ден сватб?

Дърво мексиканска цветна и богато украсена етническа покривка кръг в маса плат Плат водоустойчива тъкан Farmhouse Sablecloths Декоративни за домашно парти рожден ден сватба

Налично
BGN 8.63
Продукти:

Тя може да донесе топлина на хората, а също така е отражение на изискания вкус на живота .Описание на продукта. 60x120 инча (150x300cm), подходящ за 8-10 души. 60x86 инча (152x220 cm), подходящ за 4-6 лица. Високо качество. 45x50 инча (114x127cm) годен за 2-3 лица. Design - Приемете усъвършенствания HD процес на дигитален печат, оборудван с професионални дизайнери, за да отговорите на различните ви нужди на стила и модела. 55x70 инча (140x180 см), подходящ за 2-4 души. 【Приложими сценарии】 Тази кръгла покривка е подходяща за всякакви поводи за хранене на закрито и на открито за декоративна или функционална употреба (кафене, вечеря, брънч, бюфет, пикник, сватба, парти и т. Опитайте се да си представите, че имате вкусна вечеря с любим човек около масата за вечеря с кърпа за красота, колко щастлива ще бъде!. Ширина на площадката : Дължина на капка x 2 + ширина на таблицата . Поставете малко или без гладене. Инструкции за грижи : Машинно измиване в студена вода и сухо. Размер на покривка : . Няма да можете или трябва да го поставите в шайбата. Дължина на покривката : Дължина на капка x 2 + дължина на таблицата;. също придават на масата ви нов облик. Защитете масата си. Отидете и празнувайте Коледа, Деня на благодарността, рожден ден със семейството и приятеля си с елегантни покривки на Wish Tree. Моля, измерете размера на вашата таблица, преди да закупите . Просто вземете влажна кърпа или гъба, храна и разливи ще се избършат лесно . Всеки от тях е изработен от висококачествени винилови PVC материали, които драпират много добре, но също така ви дава превъзходна здравина и издръжливост . Пожеланията на дърветата с желание не само ще ви помогнат да решите тези проблеми, но и да добавите допълнителна полезност. Случвало ли ви се е да се притеснявате от неподвижни петна по масата ви? Чувствали ли сте се депресирани, защото има драскотина на току -що купената ви перфектна маса?. Измийте най -добре, сушене на сушилня или виси, за да изсъхне, не избелвайте. 【Описание на материала】 Изработено от висококачествена 100% полиестер и изискана изработка гарантират нейната устойчивост против избледняване и свиване и дълготрайна издръжливост. Тежката маса за маса с желание е без мирис, устойчива на топлина, 100% водоустойчива, масло-устойчива на масло, устойчивост на петна . Wish Tree Squecloth има изискан бродиран модел на цветя и е проектиран да изглежда текстурирана, но всъщност гладка повърхност, така че няма притеснения, ако бебешката храна изсъхне върху нея . Предложената всяка дължина на капки за правоъгълна маса е между 6 инча (15 см) и 12 инча (30 см) или можете да изберете координираната покривка с любимата си дължина на капка .

Характеристики на продукта

Свързани продукти