Maynos притежател на телефона Bed Gooseneck Mount - Клип за скоба на мобилен телефон за бюро, гъвкав мързелив легла за глава на дълга ръка, надземна стойка за монтиране, универс?

Maynos притежател на телефона Bed Gooseneck Mount - Клип за скоба на мобилен телефон за бюро, гъвкав мързелив легла за глава на дълга ръка, надземна стойка за монтиране, универсален, светлосиньо

Налично
BGN 2.67
Продукти:

База за клип елиминира необходимостта от тромави детайли, а рамото на скобата е безплатна за свиване Целият процес е безопасен и състоянието на заряда е ясно от един поглед.Описание : Име на продукта : Chuck Lazy Mobile Holder Product Размер : Може да се разтегне до 66 CMProduct Материал : ABS Plasticcolor : Бяло розово зелено тъмно синьо жълто светло синя лилава база Blacka Clip елиминира необходимостта от тромави детайли, а ръката на скобата е безплатна за свиване. Анти сблъсък и анти-скач, избягвайте да надраскате телефона колкото е възможно повече, увеличаване на триенето и предотвратяване на падането на телефона. Опакател включва : 1* Име на продукта на притежателя на мобилни телефони : Чък Мързелив мобилен телефон. Лесен за инсталиране, просто клип, подхлъзване и сигурно заседнал. Използвайте различни случаи, за да освободите ръцете, колите, велосипедите, леглата и масата. Анти сблъсък и анти-скач, избягвайте да надраскате телефона колкото е възможно повече, да увеличите триенето и да предотвратите падането на телефона.

Характеристики на продукта

Свързани продукти