Хейхейъп Твърд Пръстен Пръстен Диамант Колело Пръстен Прегръдка На Любовта Елегантен Пръстен Единство И Любовни Пръстени Приятелство Любов Пръстени За Не Пръсте?

Хейхейъп Твърд Пръстен Пръстен Диамант Колело Пръстен Прегръдка На Любовта Елегантен Пръстен Единство И Любовни Пръстени Приятелство Любов Пръстени За Не Пръстени

Налично
BGN 6.93
Продукти:

Стил : Приятелство.) : 5,6,7,8,9,10. Нашите Бижута Отговарят На Отличните Стандарти За Качество И Нашите Парчета Ще Продължат, Докато Проверяваме Качеството На Всяко Бижу, За Да Сме Сигурни, Че Свети Правилно И Няма Да Потъмнее След Износване. Перфектни подаръци за рожден ден, подаръци за годишнина, коледни подаръци, Подаръци за Дипломиране, Подаръци за Деня на майката, подаръци за Свети Валентин или просто като изненада, за да напомнят, че специален, колко ви е грижа! Тя Прави Вашия Външен Вид Елегантен И Очарователен Във Всички Случаи. Това Също Е Добър Избор За Вас. Поради различните монитори цветът на картината може да е малко по-различен от действителния цвят. Материал : Сплав. Перфектен Подарък За Жени, Подаръци За Майка, Подаръци За Свекърва, Подаръци За Съпруга, Подаръци За Дъщеря, Подаръци За Роднини И Най-Добри Приятели И Др. Това Е Прекрасен Подарък За Дъщеря, Майка, Любовници, Съпруга, Приятелки, Двойка, Тийн Момичета И Т.Посрещане На Всяка Нужда От Подарък. Пол : Жени, момичета. Цвят : Злато, Сребро, Розово Злато. Размер На Пръстена (Прибл.

Характеристики на продукта

Свързани продукти