COSOTOWER Пълен размер Дърво легло Къща рамка за легло с ограда, за деца, тийнейджъри, момичета, момчета (Летс не са включени)

COSOTOWER Пълен размер Дърво легло Къща рамка за легло с ограда, за деца, тийнейджъри, момичета, момчета (Летс не са включени)

Налично
BGN 92.26
Продукти:

Възникнете поради осветление или дисплей Всички са направени от действителни проби, може да се използва някои разумни грешки. Всички се правят от действителни проби, използвани е малко хроматично отклонение.Margin Business : За купувачите, които, които Искате да гарантирате инвентаризация, като плащате определен процент (обикновено 20%) от маржа и обещаните продажби за период от време (обикновено един месец), ние ще помогнем да се заключим в определен размер на инвентара. След продажби : 1. Компенсация за някои загуби от премахване на лоши отзиви Причинени от проблемите на продукта Още метод на сътрудничество : 1. Липсващи или повредени части при получаване на продукта, ние ще изпратим аксесоара безплатно. Всички са направени от действителни проби, може да има някаква разумна грешка. С ограда и здрава борова рамка, това легло предлага безопасно пространство за вашите деца да получат добър нощен сън.С участието на покрив и ограда, това легло се удвоява като полузатворено място за игра, идеално за децата да учат, да гледат телевизия или да изследват своите въображения. Това легло Wood House ще се предлага в 1 пакета с ясни инструкции и хардуер. COSOTOWER с пълен размер дървено легло къща с легло с ограда, за деца, тийнейджъри, момичета, момчета (летви не са включени). Компенсация за всички загуби, причинени от качеството на продукта3. Ордете фючърси : Ако вие Вярвате, че съществуващият запас не е в състояние да отговори на търсенето, можете да се свържете с нас, за да обсъдим реда на продукта, който ще дойде на запасите в бъдеще.6 "Размер на продукта Hdetail Поправете размера "Спецификации : Тип на продукта Леене на размерилолколорграйматериална дървесина+MDF+Pinewoodbox Spring Aledyes Number на Slatsslats не са включени в зависимост от това, че е използван от Origin Vietnamproduct Начално годишно : Ръчно измерване е използвано, има някаква разумна грешка. Тегло и размери на продукта Размер78. Капацитет на теглото : Без ограничение.

Характеристики на продукта

Свързани продукти