На дъщеря ми злато Двойна вълна Rhinestone Ring Регулируем златен вълнообразен пръстен Минималистичен подарък за пръстен за нейните отворени пръстени за жени момчета пр?

На дъщеря ми злато Двойна вълна Rhinestone Ring Регулируем златен вълнообразен пръстен Минималистичен подарък за пръстен за нейните отворени пръстени за жени момчета пръстени

Налично
BGN 0.67
Продукти:

Количество : 1pc Идеален за всеки повод за подарък. Размер на пръстена (приблизително) : Регулируем отвор. Подаръци за Свети Валентин, или просто като изненада, за да напомните на този специален, колко ви интересува! Това прави вашия външен вид елегантен и очарователен във всеки случай. Подреждане на пръстени за бижута за момичета. Скейтър пръстени Сладки пръстени. Подарък за жени, подаръци за мама, подаръци за свекърва, подаръци за съпруга, подаръци за дъщеря, подаръци за роднини и приятели и др. Пол : Жени, момичета.Материал : сплав. Сменете всяка вашата нужда от подарък. Ретро пръстени за жени Сватбени пръстени Тенденция Бижута за тийнейджърки Хипон пръстен Големи пръстени за жени Мода Това е подарък за пръстени, за да символизира вашата любов в специалните дни, като сватба, годеж, годишнина, ден на Свети Валентин, семейства, Ден на благодарността и Коледа И т. Стил : Приятелство. Готини пръстени за тийнейджърки момичета винтидж пръстени.

Характеристики на продукта

Свързани продукти