Ръкавите За Пръсти Облекчаване На Болката Миещи Се Многократно Хигиенична Преса За Изправяне На Пръсти За Възрастни Черен,Ръкави За Пръсти,Преса За Изправяне На П?

Ръкавите За Пръсти Облекчаване На Болката Миещи Се Многократно Хигиенична Преса За Изправяне На Пръсти За Възрастни Черен,Ръкави За Пръсти,Преса За Изправяне На Пръсти

Налично
BGN 10.13
Продукти:

Забележка : миещите се и повторно използвани превръзки позволяват на пръстите ви да се огъват и хващат, но ограничават вредното усукване и странично движение, за да насърчат изцелението.Характеристика : 1. Основни характеристики : шината на пръста се грижи и лекува наранявания на пръстите, включително навяхвания, щамове, залепени пръсти, малки фрактури и счупвания, натъртвания, изкълчвания и подуване. Забележка : миещите се и повторно използвани превръзки позволяват на пръстите ви да се огъват и хващат, но ограничават вредното усукване и странично движение, за да насърчат изцелението.8 в грешка ръчно измерванемоля, имайте предвид, че новият тип и старият тип на този продукт ще бъдат изпратени на случаен принцип и се уверете, че няма да имате нищо против, преди да поръчате. Приложение : подходящ е за възрастни, за да помогне на пръстите да се лекуват ефективно и могат ефективно да облекчат болката, причинена от артрит, тендинит, подуване, навяхвания и пръсти на чук. Поддържаща функция : тази шина за пръсти може да се носи на дясната или лявата ръка, за да поддържа средния пръст и малкия пръст, подходящи възрастни. 15 х 7,5 см/5,9 х 3,0 инуси : фрактури на пръстите, наранявания, разкъсвания на сухожилията, следоперативна рехабилитация и др.

Характеристики на продукта

Свързани продукти