Чистата прозрачни пластмасови тръби - дълги кръгли тръби, с диаметър - плоски капачки - Използвайте за мъниста, соли за баня, сватби и партии, домашни или офис съхран?

Чистата прозрачни пластмасови тръби - дълги кръгли тръби, с диаметър - плоски капачки - Използвайте за мъниста, соли за баня, сватби и партии, домашни или офис съхранение - торба от 100

Налично
BGN 3.00
Продукти:

Вземете креативни, организирани и вдъхновени с пластмасовите тръби за мъниста Ясните тръби правят страхотна презентация за рожден ден и сватбени услуги или като изложба на бонбони за празници като Хелоуин или Коледа. Използвайте ги, за да организирате живота си и да проявите творчество. (Продава се отделно. The Beadsmith : 40 години в създаването! ? Доверен се да ви донесе най -качествените мъниста, инструменти и консумативи. Свържете се с нас с всякакви проблеми с качеството или притесненията. Въпреки че първоначално са проектирани за съхранение на семенни мъниста и други доставки на бижута, тези прозрачни пластмасови тръби предлагат толкова много полезни опции. Вашето удовлетворение е важно за нас. Правенето на бижута трябва да бъде положително изживяване. Нашите експерти са тук, за да помогнат. Също така, нашите тръби са напълно рециклируеми! Когато приключите с един проект, можете да се пренасочите за друг. Те правят страхотни капаци за пръчици за еднократна употреба или за съхраняване на продукти за баня, като соли за баня и захарни скраб. Дизайнерите на бижута ги използват за съхраняване на семенни мъниста и малки находки и компоненти. Snug Fit : Нашите капачки осигуряват плътно захващане, задържайки тръбата сигурно на място, което помага при загуба на малки парчета или с тръбите случайно да се отварят и разливат.) Тези тръби разполагат с плоски капачки, които сигурно се държат сигурно на място, помагайки за загуба на малки парчета или с епруветки случайно да се отварят и разливат. Друго страхотно нещо е, че тръбите са напълно многократни! Когато приключите с един проект, просто премахнете съдържанието и ги използвайте за нещо друго. Прекрасен начин за опаковане на цикли! Кристално чистите тръби са чудесни за дисплеи за улов на очи или визуална организация. Няма повече бъркотии или разливи! Плоските капачки са зачервени с тръбите, създавайки рационален дизайн . Използвайте тръбите за проекти на вътрешна градина като разпространение на растения, особено за билки и подправки. Индустрията за красота се е хванала за тези отделни тръби, които правят страхотни капаци за пръчици за еднократна употреба или за задържане на прах, пигменти, както и продукти за баня, като соли за баня и захарни скраб. Освен това, нашите тръби имат плоски дъна.

Характеристики на продукта

Свързани продукти