Скоростомер Спидометър Multifunctiona Напомняне на автомобил Спидометър Спидометър Електронен пробег Измерване Спидометър Автоматичен чувствителност Компас Спидомет?

Скоростомер Спидометър Multifunctiona Напомняне на автомобил Спидометър Спидометър Електронен пробег Измерване Спидометър Автоматичен чувствителност Компас Спидометър

Налично
BGN 26.13
Продукти:

Скоростомерът автоматично ще се включи и изключи, когато колата е стартирана и спряна, без да губи електричество . [Мултифункционално] Този скоростомер може не само да покаже скоростта на автомобила, но и да покаже посоката на шофиране и да покаже текущия пробег след IS изключен. Той ще ви предупреди, когато ускорите, напомня ви да намалите скоростта и да ви напомня да почивате, когато шофирате за дълго време до аварии, причинени от шофиране на умора. Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Скоростомерът автоматично ще се включи и изключи, когато колата е стартирана и спряна, без да губи електричество . Използването на този скоростомер не се влияе от времето. Гаранция, че стилът е същият, както е показано на снимките . Различни функции и силна приложимост правят вашето шофиране по -безопасно . Позволете ви да шофирате по -безопасно и да се приберете безопасно вкъщи . Високопроизводителен чип, двойно напреднала памет, двуядрен процесор, високоскоростна и гладка работа . Характеристика : . В същото време има гласови подкани и гласови функции. В същото време има гласови подкани и гласови функции. Позволете ви да шофирате по -безопасно и да се приберете безопасно вкъщи . Спидомерът включва и изключва автоматично с запалването и пламъка на колата. 1 * скоростомер. [Силна приложимост] Този скоростомер може да се използва за различни видове автомобили. [Професионален] Този скоростомер има вграден +Beidou двоен режим чип, висока скорост на опресняване от 10 Hz и бързо опресняване на скоростта на автомобила без забавяне. Нови енергийни превозни средства, бензино -електрически превозни средства, горивни превозни средства и др които могат автоматично да регулират яркостта на дисплея според интензивността на външния и може да се види ясно във всички видове . Нови енергийни превозни средства, бензино -електрически превозни средства, горивни превозни средства и др което може автоматично да регулира яркостта на дисплея според интензивността на външния и може да се види ясно във всички видове. Размер на пакета : 14. Спецификации : . 1 * Ръководство. Тези два метода на захранване са с късо съединение и автомобилът автоматично ще отреже мощността, когато колата е изключена, така че няма да има кражба на електричество. [Силна приложимост] Този скоростомер може да се използва за различни видове автомобили. [0 Консумация на енергия] Този скоростомер може да бъде захранван от 5 V USB автомобил или по-лек за USB за постигане на консумация на енергия.

Характеристики на продукта

Свързани продукти