Латиди Творчески диамант живопис пазарска чанта, за многократна употреба пазарска чанта, Направи Си Сам диамант чанта Сгъваема чанта за съхранение, кръстат бод бр?

Латиди Творчески диамант живопис пазарска чанта, за многократна употреба пазарска чанта, Направи Си Сам диамант чанта Сгъваема чанта за съхранение, кръстат бод бродерия изкуство занаятчийски подарък за деца и жени

Налично
BGN 3.33
Продукти:

Подходящ размер - тази платнена пазарска чанта е с размери 11,8 х 13,7 инча, достатъчно място за съхранение Той може да бъде идеален заместител на найлоновите торбички, по-екологичен и рентабилен. ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА : . Направете живота си по-цветен. Той също така може да бъде най-добрият избор за съхранение, когато отидете в магазина. Направи Си Сам чанта - Нанесете го в личния си живот с чанти и модни дрехи, за да създадете перфектно небрежно и уникално усещане за мода.Преобразуване : 1 см=10 мм=0. Голям капацитет за съхранение-екологичната чанта се предлага в цветовете на китайската Нова година, идеална за пазаруване, бягане, пътуване, клас и офис. Голям капацитет за съхранение-екологичната чанта се предлага в цветовете на китайската Нова година, идеална за пазаруване, бягане, пътуване, клас и офис. Подходящ размер - тази платнена пазарска чанта е с размери 11,8 х 13,7 инча, достатъчно място за съхранение. Безопасни и екологични - платнени торбички са изработени от висококачествен полиестер, екологично чисти, нетоксични, безвкусни, рециклируеми, безопасни за употреба. Направете живота си по-цветен. Оборудван с дълги дръжки за носене, той е лесен за носене, когато е пълен с предмети. Лесно носете всички модни неща.Характеристика : . Той също така може да бъде най-добрият избор за съхранение, когато отидете в супермаркета, а също така може да се използва повторно и лесно да се почисти. Опаковка : ОП опакован. Комплект за пробиване на точки *1. Пробийте пакет * 1. Безопасни и екологични - платнени торбички са изработени от висококачествен полиестер, екологично чисти, нетоксични, безвкусни, рециклируеми, безопасни за употреба. Оборудван с дълги дръжки за носене, той е лесен за носене, когато е пълен с предмети. Перфектен подарък-включена е 5д диамантена чанта за рисуване, можете да следвате модела, за да завършите диамантената картина на пазарската чанта и да направите смислен и специален подарък за вашето семейство или приятели.

Характеристики на продукта

Свързани продукти