Бебешки телефонни играчки за малки деца, играчка за бебешки мобилни телефони със светлини и музика, месеци ранно обучение образователни играчки, сензорни играчки ?

Бебешки телефонни играчки за малки деца, играчка за бебешки мобилни телефони със светлини и музика, месеци ранно обучение образователни играчки, сензорни играчки за момчета и момичета на 1- години

Налично
BGN 2.00
Продукти:

1 Реалистични звукови ефекти на смартфона. Режим на признаване : Натиснете бутона с номер 0-9, за да възпроизведете гласа според съответното когнитивно съдържание. Светлини и звуци : Интересни истории и весела музика могат да стимулират зрителното и слуховото развитие на вашето бебе. Безопасен материал - Играчки Телефони, изработени от висококачествена пластмасова, нетоксична и устойчив на износване . Като графично познание, когниция на букви, животни, време, плодове, цвят и др. те играят! Вдъхновете интереса и потенциала на децата . Дизайнът на формата на дъгата за малки деца и не наранява ръката. Децата могат да се преструват, че се обаждат на семейството и приятелите си и упражняват своята способност за изразяване и мислене., което ще подобри координацията между ръцете и очите и ще насърчава фините двигателни умения. режим на Whack-A-Mole : Влезте в играта и натиснете клавиша с числа, за да съответствате на осветения клавиш, който се появява на екрана. Което предлага на децата най -доброто от двата свята . Режим на нагласяване : Преструвайте се, че набирайте собствения си смарт телефон и натиснете 1-8, за да създадете и пускате музика . На екрана има 15 приложения, включително графично познание, познание за букви, животни, време, плодове, цвят и т. Подарък за 0-24 месеца бебе, мобилният телефон на Baby Toy вдъхновява ранната роля на ролевата игра, като същевременно помага за развитието на важни умения и сетива .

Характеристики на продукта

Свързани продукти