Чаша за стъкло кафе, устойчивост на висока температура и устойчивост на топлинен шок висок боросиликат стъклен материал 380мл чаша за кафе за училище за домашно син?

Чаша за стъкло кафе, устойчивост на висока температура и устойчивост на топлинен шок висок боросиликат стъклен материал 380мл чаша за кафе за училище за домашно синьо, зелено, прозрачно, кафяво

Налично
BGN 2.33
Продукти:

4inhandle Височина : Приблизително5ozcapacity : 380mltemperature : -20 градуса по Целзий до 180 градуса Списък на пакета по Целзий : 1 x чаша висок боросиликат стъклен материал, висока температурна устойчивост, устойчивост на топлинен удар, не се абсорбира Всякакви миризми, химикали или остатъци, здраве и . Има широка гама от приложения, подходяща за топли и студени напитки, а картата се използва в кухни, хотели, кафенета и т. може да се постави в съдомиялната машина, микровълновата или хладилника , и е удобно и бързо за почистване. могат да се прилагат при температури, вариращи от -20 ° C до 180 ° C, за да се отговори на ежедневните практически нужди на студ и горещо .Чаша за стъкло кафе, устойчивост на висока температура и устойчивост на топлинен шок Висока боросиликатен стъклен материал 380ml чаша за кафе за училище за домашно синьо, зелено, прозрачно, кафяво спецификация : Тип на артикула : Стъклена мъгла .4 -тежест : Приблизително.

Характеристики на продукта

Свързани продукти