Модерен разварващ люлеещ се стол плюшено тъкан подплатена седалка с висока облегалка и подлакътници акцент стол уютен фотьойл единичен диван акцент планер за игр?

Модерен разварващ люлеещ се стол плюшено тъкан подплатена седалка с висока облегалка и подлакътници акцент стол уютен фотьойл единичен диван акцент планер за игрална стая за спалня за хол

Налично
BGN 1.33
Продукти:

Здрава дървена рамка : Общата рамка е направена от метал, за да се осигури безопасна конструкция Срещността на кожата Планя със своята конструкция и трайна конструкция . Форма на артикула : U-образна. Лесното за сглобяване е перфектна декорация на да бъде поставен в хола, балкона, градината и апартамента . Можете да се насладите на добро време, когато четете книги или дрямка на слънце. Удобно седене : Този люлеещ се стол е изработен от плат и тапицирани седалки, ергономичен гръб и възглавнички за седалки и вградена силно еластична гъба, която е по-удобна и няма да се деформира дълго време. Материята на Теди има характеристиките на мекотата, лекотата, топлината и др.6 "(L*D*H) Общо тегло на продукта : 24. Лесно за почистване на издръжливостта : Оставете достатъчно място за почистване в подножието на стола. Брой на единицата : 1. И кракът на гуменото дърво ви позволява да се люлеете напред -назад. Съгласеност на здрава метална рамка и материал, това очарователно парче е направено да издържи с нейната конструкция и трайна структура. И възрастни, и деца могат да се насладят на забавлението и свободното време на люлеещия се стол. Съвременните бонбони Цвят и прекрасен топъл външен вид помагат да се добави уникален стил към къщата си. Удобната седалка и гърба са плътно подплатени с плътна пяна, носейки изцяло ново ниво на комфорт за дълго време . Капацитет на теглото : 250 фунта капацитет за сядане : 1 материал от рамка : Метален материал за крака : Масивен материал от дървен материал : Теддиовърни размери : 26.

Характеристики на продукта

Свързани продукти