В допълнение към това, Комисията счита, че е необходимо да се извърши оценка на въздействието на мерките върху околната среда, за да се гарантира, че тези мерки са в ?

В допълнение към това, Комисията счита, че е необходимо да се извърши оценка на въздействието на мерките върху околната среда, за да се гарантира, че тези мерки са в съответствие с принципа на пропорционалност

Налично
BGN 3.00
Продукти:

Моля, имайте предвид, че поради присъщата природа на кожата като естествен материал, могат да се забележат незначителни обезцветявания или текстурни вариации Ако е многотомно, то е само един обем, ако желаете да поръчате конкретен или всички обеми, можете да се свържете с нас. Този шедьовър е щателно преиздаден през 2018 г. Отпечатано върху Висококачествена хартия. Признавайки тяхното значение за читателите, търсещи вникване в нашето историческо съкровище, ние старателно ги възстановихме и преиздадохме. 1878 [Кожена Подвързия]. - Гер, страници 400, печат по поръчка. Очарованието продължава с печат на златни листа, който добавя нотка на елегантност, докато ръчно щамповане на заоблената гръбнака придава артистичен усет. Съдържанието на тази книга е представено в класически черно-бял цвят. Въпреки това, в някои случаи, понякога размазване, липсващи сегменти или слаби черни петна могат да продължат. Разгледайте фолиото (12х19 инча) : Предлага се при поискване. В допълнение към това, Комисията счита, че е необходимо да се извърши оценка на въздействието на мерките върху околната среда, за да се гарантира, че тези мерки са в съответствие с принципа на пропорционалност и са в съответствие с принципа на пропорционалност. Очакваме с нетърпение вашата обратна връзка, надявайки се, че ще я намерите привлекателна и щедро ще споделите вашите мисли и препоръки. Поради винтидж характера на тези книги, всяка страница е ръчно възстановена за четливост.

Характеристики на продукта

Свързани продукти