Кошчета за съхранение на Eastjing за рафтове - малки кошници за съхранение за контейнери за тъкани за ограждане - кутии за играчки за детска градина за деца - кошници за ?

Кошчета за съхранение на Eastjing за рафтове - малки кошници за съхранение за контейнери за тъкани за ограждане - кутии за играчки за детска градина за деца - кошници за съхранение на гардероба за организиране

Налично
BGN 2.00
Продукти:

Поставете един в кухнята, в банята, един в детските стаи и все още има много да се използва за съхранение на гардероба или като организатор на козметичен рафт ★ Tidy Storage Baskets : Нуждаете се от сладък, но практичен кош за съхранение? Eastjing ви покри. Тези кошчета за съхранение на куб са идеални за държане на Knick Knacks, малки части, офис консумативи, бижута, грим и други. Лесно се сгънете, когато не се използва и се сглобява бързо и лесно, когато имате нужда от тях!. ★ Прави страхотна кутия за играчки : Търсите кутия за играчки за момичета или кутия за играчки за момчета? Тези малки кошници за съхранение могат да помогнат на децата да научат значението на почистването след себе си плюс помощ, за да поддържат стаите си чисти и без претрупване. Плюс това, тези кошчета за играчки растат, докато децата ви растат. Страхотно за използване в целия дом или офис, за да поддържате неща като сметки и фактури сортирани и подредени. Перфектните кошчета за съхранение за всички ваши коефициенти и краища, те правят страхотни кошници за организиране на занаятчийски доставки, доставки за домашни любимци и други.Краткото описание не е налично ★ Кутия за съхранение на всичко в едно : Всяка кошница за съхранение е с размери 8 х 11 х 4 инча, което го прави идеален за съхранение на документи, папки, бележници, поща и други. Всеки контейнер има отворен връх, така че лесно можете да видите съдържанието на всяка кошче за съхранение на един поглед и те изглеждат страхотно с други решения на Eastjing, което ги прави чудесна инвестиция за организиране на вашия дом, офис и класна стая . Колкото повече ги използвате, толкова повече употреби ще откриете за тях! Плюс това, получавате шест за цената на една, невероятна стойност!. ★ Кошчета за съхранение за всяка стая : След като започнете да използвате тези декоративни кутии за съхранение, ще излезете с още по -нови и гениални приложения за тях.

Характеристики на продукта

Свързани продукти