Управление на транспорта за коридори и центрове за дейност: възможности и опит, подготвени от Службата за планиране, Федералната администрация по магистралите, Ми?

Управление на транспорта за коридори и центрове за дейност: възможности и опит, подготвени от Службата за планиране, Федералната администрация по магистралите, Министерството на ТР на САЩ

Налично
BGN 19.49
Продукти:

, използвайки безценните насоки на оригиналното издание, публикувано преди много години през 1986 г Очарованието продължава с печат на златни листа, който добавя нотка на елегантност, докато ръчно щамповане на заоблената гръбнака придава артистичен усет. Този шедьовър е педантично преиздаден през 2023 г. Признавайки тяхното значение за читателите, търсещи вникване в нашето историческо съкровище, ние старателно ги възстановихме и преиздадохме. Съдържанието на тази книга е представено в класически черно-бял цвят. Очакваме с нетърпение вашата обратна връзка, надявайки се, че ще я намерите привлекателна и щедро ще споделите вашите мисли и препоръки. Управление на транспорта за коридори и центрове за дейност : възможности и опит / подготвен от Службата за планиране, Федералната администрация на магистралите, Министерството на ТР на САЩ. Нашата цел е отново да предложим този ценен ресурс. Разгледайте фолиото (12х19 инча) : Предлага се при поискване. Въпреки това, в някои случаи, понякога размазване, липсващи сегменти или слаби черни петна могат да продължат. Представяне на изискано кожено издание, майсторски изработено от престижната организация "рядък Библио" с оригинална естествена кожа, която грациозно украсява гръбнака и ъглите. Ланг : - инж, стр. Отпечатано върху Висококачествена хартия. Екип от професионалисти е обработил експертно всяка страница, деликатно запазвайки нейното съдържание без промяна.

Характеристики на продукта

Свързани продукти