за въздушни капаци про калъф с ключодържател кука защитен силиконов акумулаторен калъф за слушалки за Епъл въздушни капаци про, удароустойчив, Анти-падане и прахо?

за въздушни капаци про калъф с ключодържател кука защитен силиконов акумулаторен калъф за слушалки за Епъл въздушни капаци про, удароустойчив, Анти-падане и прахоустойчив защитен

Налично
BGN 5.86
Продукти:

【Прецизен силует】висококачественият силиконов устойчив на удар капак за зареждане до точно прилягане без обемност, с резервиран порт за зареждане,имат достъп до всички функции на Корпуса за зареждане на въздушните възглавници 【Никога не губете въздушните си капаци】ние оборудваме куки за ключодържатели, удобни за носене. Никога не се тревожи, че ще загубиш айподите си.【Колоритен случай за въздушни възглавници】уникални цветове дизайн случай Направи Си Въздушни възглавници зарядно изглежда много специален и добави по-забавно към живота си. Това прави защитното покритие на Вашите Въздушни възглавници едно цяло с вашия калъф за въздушни възглавници. Подходящ е за въздушни възглавници про 【360°пълно защитно покритие】този сладък моден очарователен удароустойчив и водоустойчив безжичен калъф за зареждане,осигуряващ голяма пълна защита с минимална маса за въздушни възглавници, той е направен от мека силиконова броня с абсорбиращ удар, която дава на Вашите Въздушни възглавници многостранна защита.

Характеристики на продукта

Свързани продукти