Платки за памучна маса - Платка за правоъгълник за кухни, сватби, декорации за хранене и покривки за масивна маса, на морските хора, натурални и без бръчки, от - солид?

Платки за памучна маса - Платка за правоъгълник за кухни, сватби, декорации за хранене и покривки за масивна маса, на морските хора, натурални и без бръчки, от - солиден градински чай

Налично
BGN 3.00
Продукти:

Ние сме съвсем сигурни, че ще бъдете свръхнапред с неговия функционално ефективен дизайн, фактът, че изисква наистина ниска поддръжка и начинът, по който прави почистването възможен само в миг, така че миг че клиентите в ресторант не трябва да чакат много дълго. Всички течности, дори вино, могат бързо да бъдат изтрити с кърпа или салфетка.Сега стартираме тази памучна покривка, която изглежда подобно на истинското бельо, докато струва по -малко пари, лесни за поддържане. С обикновен дизайн и дишаща мека тъкан, тази покривка помага за подобряване на качеството на живот. Хемът се работи със сгъната граница и доброто зашиване прави нашата покривка да се използва по -дълго. Масата плат покрива всяка маса с минимална прозрачност. Залежането на леното на трапезата е лесна за грижа, нежно избършете, за да премахнете петна, препоръчва се да използвате Mild Cycle Machine Machin . Машинна миеща се, освободете ви от твърда домакинска работа. Прост дизайн, който отговаря на най-много случаи-подходящ за вашата кухненска маса, маса за трапезария, маса на шведска маса, кафенета, ресторанти, сватби, брънч, бюфети, партита, пикници, маса на открито и т. Вземете го от пакета, сложете го, след това имате нова маса! Освен това, тъй като е направен от естествен памук, той е лесен за поддържане. Освен това, това ще бъде прост и модерен елемент, добавен към вашата домашна декорация въз основа на неговия прост моден дизайн. Продукт е включен : - 20 парчета кърпа 90 х 132 инча . Памукът е чудесен материал за покривки, защото материалът едва ли се свива. Тези покривки са изработени от 100% естествен памук. Тези покривки са подходящи за маса за вечеря, масичка за кафе, бюро за книги, маса за съхранение или пикник на открито .

Характеристики на продукта

Свързани продукти