Златна пшеница летеше панорама с дърво в залез селски провинция допълнително разширена голяма игрална мишка подложка за подложка за подложка за бюро на клавиатур?

Златна пшеница летеше панорама с дърво в залез селски провинция допълнително разширена голяма игрална мишка подложка за подложка за подложка за бюро на клавиатурата на клавиатурата

Налично
BGN 2.67
Продукти:

5x12 инча (30x80 см), който ще пасне перфектно на вашия работен плот и ще осигури перфектно пространство за движение Изслушаем и удобен материал : Приемане на естествен каучуков материал с висока еластичност, тази мишка и постелка на клавиатурата ще ви осигури максимален комфорт, използвайки опит. Устойчивите зашити ръбове предпазват подложката от износване, деформация и деграмиране. Изживейте максимален комфорт, докато сърфирате в мрежата, работите в офиса или играете любимите си игри. Дебели платна подложка в горната част на миса, позволява оптимална скорост и точен контрол по време на гейминг. Устойчивото засенчване на плъзгането може да захване здраво на работния плот, за да осигури стабилна работа на мишката и клавиатурата.5x12 инча (30x80 см), който ще се побере перфектно на вашия работен плот и ще осигури перфектно пространство за движение. Устойчивите зашити ръбове предпазват подложката от износване, деформация и деграмиране. Плътното устойчиво засенчване на плъзгане може да захване здраво на работния плот, за да осигури стабилна работа на мишката и клавиатурата.

Характеристики на продукта

Свързани продукти