Плетен ключодържател комплект г форма Автомобилни ключодържатели пом пом карабинер клип Леопард печат кристал кристали ключодържател блинг ключодържател за жен?

Плетен ключодържател комплект г форма Автомобилни ключодържатели пом пом карабинер клип Леопард печат кристал кристали ключодържател блинг ключодържател за жени момичета подарък

Налично
BGN 5.33
Продукти:

9-4♕сладък ключодържател с г-пръстен, подходящ за повечето ключове за кола, което ви позволява да добавите други ключове, докато свързвате ключа за колата.♕кристал ключодържател пръстен каишка е изработена от ПЪЗ кожа, Подходящ за длан ширина около 3. ще бъдете запомнени дълго време. ♕кристал ключодържател пръстен каишка е изработена от ПЪЗ кожа, Подходящ за длан ширина около 3.7 в (10-12 см), за да премине през, не е лесно да се счупи или избледняват, всички ключодържател аксесоари могат да бъдат премахнати и инсталирани на други места.♕ Ако имате някакви въпроси след получаването на продукта, можете да се свържете с мен по всяко време и ние ще ви предоставим задоволително решение. ♕кристален ключодържател приема цинкова сплав, лъскави кристали инкрустирани.7 в (10-12 см), за да премине през, не е лесно да се счупи или избледняват, всички ключодържател аксесоари могат да бъдат премахнати и инсталирани на други места. И ние ще раздадем отвертка с всеки ключодържател, за да ви помогнем да отворите Д-пръстена. цветът или формата Няма да се променят с течение на времето и ще запазят оригиналния си вид, освен това кристалният диамант няма лесно да се отчупи.♕Ключодържател Комплектът включва розов помпон и същия цвят дръжка с кристали в края на дръжката, диамантен ключодържател х1, карабинер х1, голям пръстен х2, малък пръстен х2, Г-образен ключодържател х1, отвертка х1, кристален висулка х1♕кристален ключодържател приема цинкова сплав, блестящи кристали инкрустирани.

Характеристики на продукта

Свързани продукти