Черихоум жени мъже дъждобран Открит дъждобран Водоустойчив качулка пончо за жени мъже Ева дъжд облекло за туризъм колоездене многократна употреба Бързосъхнеща Р?

Черихоум жени мъже дъждобран Открит дъждобран Водоустойчив качулка пончо за жени мъже Ева дъжд облекло за туризъм колоездене многократна употреба Бързосъхнеща Регулируема

Налично
BGN 7.99
Продукти:

Тя е изработена от висококачествен и екологичен материал Ева, осигуряващ издръжливост и възможности за бързо съхнене Той е устойчив на разкъсване и ефективно ви държи сухи, като същевременно е екологичен.) Размер : М, Бюст : 120 см / 47.) Забележки : моля, вижте нашата таблица с размери и изберете правилния размер. Можете да се предпазите от дъжд, когато имате нужда от него. Той е компактен и лесен за носене, тъй като е лек. Изработен от висококачествен и екологичен материал, нашият пончо е издръжлив, устойчив на разкъсване и бързо изсъхващ.дъжд пончото е малко и лесно за носене, което го прави удобно да се постави в раница, чанта, кола или дори на бюро. Този дъждобран е подходящ за различни дейности на открито като водни площадки, тематични паркове, туризъм, къмпинг, колоездене, концерти, игри и др.Пакетът включва : 1 х Открит Дъждобран1 х чанта за съхранение нашият Открит дъждобран, перфектната водоустойчива притурка, за да ви предпази от дъжд и тежки метеорологични условия. размер детайли : нашият продукт се предлага в множество размери, те са хл, Л, М.Поради разликата в настройките на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките. Той ефективно ви предпазва от дъжда, като същевременно ви поддържа екологично чисти. Нашите пончота за дъжд са малки и лесни за носене, което го прави удобен за Поставяне в раницата, чантата, колата или дори на бюрото ви.Име на артикула : Открит Дъждобранматериал : Избягваотлежава : Дишаща, качулка, Водоустойчив Размер детайл : Размер : л, Бюст : 126 см/49. Това качулато дъжд пончо е предназначено да ви държи сухи и защитени от природните стихии.Този дъждобран е подходящ за различни дейности на открито като водни площадки, тематични паркове, туризъм, къмпинг, колоездене, концерти, игри и др.

Характеристики на продукта

Свързани продукти