Предпазител за панталони по поръчка Автомобилни стелки за Мицубиши Еклипс Крос защита за всякакви метеорологични условия за автомобили, камиони, джипове, ванове, ?

Предпазител за панталони по поръчка Автомобилни стелки за Мицубиши Еклипс Крос защита за всякакви метеорологични условия за автомобили, камиони, джипове, ванове, тежкотоварни тотална защита, сиво

Налично
BGN 0.33
Продукти:

Произведено в Северна Америка : гордо произведено в Канада от членове на Обединените стоманолеярни (УСВ местни 1-500) и подкрепено от доживотна гаранция за вашето спокойствие. Панталон спестител потребителски годни кола мат ще защити вашия интериор килим и да помогне да се запази дълбоки канали канал вода, сняг, кал, разливи и отломки в уникален централен тиган, който улавя до 500 мл (16 унция.) на вода и лесно избършете или изплакнете чиста. Неплъзгащ се дизайн : гъвкавите грайфери захващат пода, за да запазят постелката на място, без да повредят килима на автомобила. Превъзходни автомобилни изтривалки за всякакви метеорологични условия : Изработени от нетоксични, устойчиви на атмосферни влияния Рециклирани ПВЦ, Пантсавните изтривалки без бисфенол А са водоустойчиви и без мирис дори при екстремни метеорологични условия и поддържат гъвкавост и издръжливост до минус 76Ã'Â ° е (- 60Ã'Â ° в).Панталон спестител по поръчка 4пк автомобил под Мат Комплект за Мицубиши Еклипс Крос 2021, проектиран по поръчка отговарят на сложните контури и повърхности на подовото пространство на Вашия автомобил.

Характеристики на продукта

Свързани продукти