Ръчно изрязани килими. Няколко цвята, от които да избирате. Чудесно за домове апартаменти или общежития. Кликнете за повече подробности относно персонализираното ?

Ръчно изрязани килими. Няколко цвята, от които да избирате. Чудесно за домове апартаменти или общежития. Кликнете за повече подробности относно персонализираното оразмеряване на вашия килим

Налично
BGN 2.00
Продукти:

Просто поръчайте Един размер до размера, от който се нуждаете и ни изпратете точните размери и ние ще изрежем килима по поръчка без допълнително заплащанеПървокласно качество - килимите са ненадминати по качество и стил, без да се жертва достъпността.Традиционни и съвременни дизайнерски решения-посветените дизайнери постоянно създават цветовете, които потребителите искат. Кликнете за повече подробности относно персонализираното оразмеряване на килима (5х8' пютър сиво).Персонализирани размери са на разположение при поискване.Материал : 100% разтвор боядисан БКФ полиестер с премия обвързани ръбове и устойчивост на избледняване означава деца и домашни любимци приятелски потребителски нарязани-Да-годни площ килими. Няколко цвята, от които да избирате. Чудесно за домове апартаменти или общежития.

Характеристики на продукта

Свързани продукти