Проста модерна 10оз среща на върха Отпивателна чаша за малки деца-детска бутилка вода вакуумно изолирани Чаши двойна стена деца хидро пътуване чаша от неръждаема с?

Проста модерна 10оз среща на върха Отпивателна чаша за малки деца-детска бутилка вода вакуумно изолирани Чаши двойна стена деца хидро пътуване чаша от неръждаема стомана колба Дисни: Мики Маус уши

Налично
BGN 5.33
Продукти:

Отворът на всяка бутилка на върха е със същата ширина, така че един и същ капак за отпиване пасва на размера на бутилката Медта намалява прехвърлянето на температурата, като добавя още повече изолация към бутилката. Обикновените съвременни продукти са всички за многократна употреба, намалявайки отпадъците в нашите депа. Защо просто модерно логото на С. Висококачествена изолация с медно покритие : външната част на вътрешната стена, във вакуумната запечатана зона, е потопена в мед за допълнителна изолация. Конкретни подробности за всеки размер са изброени в описанието и представените снимки. Няма нужда от Кузи или подложки! Независимо от температурата на течността в тази бутилка, тя никога няма да се поти или да бъде гореща на допир. М означава повече от премиум Чаши за пиене. 18/8 неръждаема стомана : тази бутилка за многократна употреба е изработена от висококачествена неръждаема стомана 18/8. Количката и столчето за кола могат да варират, тъй като са по-тесни. Този капак не е предназначен за горещи течности, тъй като може да се натрупа налягане. Поставка за чаши Приятелски : тези детски бутилки се побират в повечето Поставки за чаши за автомобили. Щедростта е една от двете основни ценности на компанията. В основата си вярваме, че взаимоотношенията са по-ценни от печалбата. Безопасен за съдомиялна машина : бутилките и капаците на детската среща са безопасни за съдомиялна машина. Ние даваме минимум 10% от нашата печалба и сме били в състояние да дарят продукт за природни бедствия причини.

Характеристики на продукта

Свързани продукти