Зимно одеяло за жени плюшен килим лек хвърляне на сладък килим за животни килим superabsorbent есенни листа хвърляне на одеяло вълна одеяла за легло модерна ръка тъкана и?

Зимно одеяло за жени плюшен килим лек хвърляне на сладък килим за животни килим superabsorbent есенни листа хвърляне на одеяло вълна одеяла за легло модерна ръка тъкана ивица ресни хвърляне на одеяло

Налично
BGN 9.06
Продукти:

[Лесно почистване] Почистете вратата 1-2 пъти седмично. Това ще бъде най-привличащата вниманието декорация на дизайна във вашия дом. Този килим разполага с графичен дизайн, за да ви потопи в атмосфера. Можете да прах със суха кърпа или суха кърпа . Ние се ангажираме да гарантираме вашето удовлетворение. Супер мека зона килим 5 на 8 килима помощна одеяло хвърлете леки одеяла за хвърляне на тежести и хвърляния [широко използвани] - Плъзгащата се врата е подходяща за спалня, гараж вход, задна врата, вход на вътрешен двор, градина, зала, офис, вътрешен двор, гараж, гараж , Реклама, плевня, хол, дневна зона за домашни любимци и др. Житейските врати са направени от мек полиестер с гъба в средата, за да направят килима, който не се плъзга. Ако имате въпроси относно вашата употреба, моля, свържете се с нас директно чрез и ние ще направим нашите, за да ви предоставим задоволителна и приятелска услуга. Вашите приятели и гости ще си спомнят.

Характеристики на продукта

Свързани продукти