Лента за ремонт на екрана на вратата 2in 6. ft Силно адхезивно фибростъкло на екрана на екрана за ремонт на прозорци водоустойчиви трайни мрежести ленти за ремонт на л?

Лента за ремонт на екрана на вратата 2in 6. ft Силно адхезивно фибростъкло на екрана на екрана за ремонт на прозорци водоустойчиви трайни мрежести ленти за ремонт на лента за домашен кемпер къщичка

Налично
BGN 0.67
Продукти:

2 [Лесен за използване] Нарежете лентата с желания размер и я поставете директно на екрана, за да покриете сълзите и дупки от всякакъв размер. Благодаря за разбирането. Моля, разрешете лека разлика в размерите поради различно ръчно измерване. Можете да изберете цвета, който обичате да ремонтирате вашата врата или прозорец. , Мрежа на палатка, екрани на басейна, RV екрани и др.Списък на части : 1x Екран за ремонт на екрана на врата Лента за ремонт на екрана на прозореца поддържа вредни вещества от открито и поддържайте чист въздух по всяко време, навсякъде. [Широко приложение] Комплектът за ремонт на екрана на прозореца е подходящ за вътрешна и външна употреба и може да се приложи към екраните на прозореца, прежди от врата, палатка, басейн Екрани, RV екрани и други. [Силно лепило] Пластим за ремонт на екрана на прозореца Има ултра силна лепилна производителност, която може да се придържа към всяка повърхност на екрана и ще остане на екрана на вратата или екрана на прозореца за дълго време . Отнема само по -малко от минута, за да се фиксира екрана, лесен и удобен . Вие Може да го отрежете до всякакъв размер според вашите нужди и лесно да поправите разкъсвания и сълзи на екрана си, независимо дали е голям или малък .

Характеристики на продукта

Свързани продукти