Подложки за вино и сирене Норина,червено вино Каберне бутилка и стъкло сирене и грозде върху дървени дъски място рогозки за кухненска маса Норина,водоустойчиви пе?

Подложки за вино и сирене Норина,червено вино Каберне бутилка и стъкло сирене и грозде върху дървени дъски място рогозки за кухненска маса Норина,водоустойчиви пере постелки за вечеря на открито маса, комплект

Налично
BGN 6.93
Продукти:

Те могат да се използват на закрито и На откритотехнология за дигитален печат с висока разделителна способност,богата на детайли,пране без избледняване.Марка : Норина Метериал : памучно бельо Размер : 18 х 12 инча (45 см х 30 см) опаковка включва : 4 броя грижа : миеща се и лесна за почистване,измита на ръка или машина. Това място не само може да защити вашата маса за вечеря от драскотини и петна, но и е стилна декорация за вашия дом. Подложки комплект от 4, Размер : 18 "х12"(45 смх30 см),подложки са нарязани и шевни готовите ръбове на ръка, моля, позволете 1-2 см отклонение.имат добра функция на практичност и декорации. Това място е префектна декорация за вашия дом,изискан дизайн и много елегантен, който иска да добави повече Мода към вашия дом.щателен Котън нишка заключване, елегантен и чист,фини детайли,предпочитат декоративни за кухненска маса,маса за хранене,маса за вечеря и вътрешен открит маса. Универсален домашен стил, който палсемата дава на дома по-топло чувство за принадлежност. Произведено в САЩ или внесено.екологично чист, без багрило вещество, което вреди на здравето на вашето семейство.

Характеристики на продукта

Свързани продукти