Добре тъкани по поръчка размер 22 Широко бегач неплъзгащ гумен гумен поддръжка Машина за миеща се зала за килим широк крак с дълъг бегач Бруклин Трелис Червен геоме?

Добре тъкани по поръчка размер 22 Широко бегач неплъзгащ гумен гумен поддръжка Машина за миеща се зала за килим широк крак с дълъг бегач Бруклин Трелис Червен геометричен закрит на открито ниска купчина

Налично
BGN 8.11
Продукти:

Гумената подложка без приплъзване предотвратява плъзгането и машинното миене означава, че винаги е лесно да се почиства Ниско Височината на купчината се побира под врати и не улавя мръсотията. Суйте сухо при ниска настройка. Използвайте само шайба и сушилня. Оценената устойчивост на износване . 100% найлон, плътна тъкана, купчина на нивото е петна и устойчива на избледняване . Свойствата против приплъзване правят този килим идеален за зони с голям трафик. На ръка, за да го облекчите плоско. Изберете по поръчка дължина на рязане от 10 фута и нагоре . Латексната подложка за гума предотвратява подхлъзване. машинно измиване на студено (без агитатор). Roll Runners са 22 ", изберете вашия размер от 10 фута нагоре.Проектиран за крайна трайност и поддръжка без грижи, този килим се произвежда за добре носене на ежедневна употреба.

Характеристики на продукта

Свързани продукти