Отстъпка за женски йога панталони с висока талия за контрол на корема Панталони Панталони Хип лифт чорапогащи разтягащи се атлетично отслабване на йога гамаши за ?

Отстъпка за женски йога панталони с висока талия за контрол на корема Панталони Панталони Хип лифт чорапогащи разтягащи се атлетично отслабване на йога гамаши за жени розово l

Налично
BGN 20.74
Продукти:

1 、 Щракнете върху Името на магазина "Hapimo " над заглавието на продукта, за да видите повече модни и висококачествени дрехи2 、 Ние осигуряваме висококачествени дрехи и нашите продукти се продават с добро обслужване след продажбата! 3 、 Измиване на ръка в студена вода, линия, линия сухо, без белина и желязо Размер : XL Размер. Размер : XXL Размер. Q2 : Същият цвят ли е като на снимката?. С правилна грижа и поддръжка може да продължи години напред.learn повече за облеклото на Hapimo, като посетите нашата страница на марката . Сдвоете го с ежедневните си тоалети, за да подправите стила си .80 '' Дължина : 92cm/36. Въпроси и отговори : . Просто се свържете с нас.Хапимо отстъпка жени йога панталони с висока талия за контрол на корема на корема Панталони на тазобедрената става на разтягане на атлетично отслабване на йога гамаши за жени розови l☞ Уважаеми клиенти , Добре дошли в магазина на Хапимо (◕ᴗ◕✿) ❀ ☜.4 、 Моля, оставете 1-2 см се различава поради ръчното измерване, благодаря (всички измервания в CM и моля, обърнете внимание 1см = 0,39 инча) 5 、 Грижа за облеклото : Препоръчва се ръчно измиване, не избелвайте, сухо в плоскост в Сянка.62 '' Hip : 84cm/33. Независимо дали отивате на разходка или удряте партито, този артикул за облекло е идеален за всяка обстановка . Пожелавам ви приятно преживяване за пазаруване в Hapimo. A2 : Опитваме се да направим всичко, което да направим да направим цвят, е същото с нашите ризи, но моля, знайте, че цветът може да е по -светъл или по -тъмен поради различния PC Display. Размер : L Размер. : Среден US : 6 UK : 10 EU : 36 Талия : 64cm/25. Забележка : Моля, сравнете размерите на детайлите с вашите, преди да купите !!! Използвайте подобно облекло, за да сравните с размера .92 '' Hip : 100cm/39.01 '' 【Смесете стила си】- Това облекло е a Перфектен елемент на модерен и комфорт.35 '' Hip : 96cm/37. Мекият материал и подходящ за всеки повод . панталони йога панталони с джобове за жени йога панталони жени са основни 7/8 гамаши, атлетични йога панталони 25 панталони за йога черни панталони за йога за жени йога панталони пламват женски панталони панталони.

Характеристики на продукта

Свързани продукти