Премиер домашен любимец пръстен, държащ играчка за кучета за средни кучета-кост с повторно пълнене, пръстени за дъвчене на кожа - трайно лечение и комбинация от игр?

Премиер домашен любимец пръстен, държащ играчка за кучета за средни кучета-кост с повторно пълнене, пръстени за дъвчене на кожа - трайно лечение и комбинация от играчки за дълготрайна игра

Налично
BGN 4.79
Продукти:

Предотвратява скуката и пренасочва кучето ви от разрушително дъвченеПремиерът домашен любимец™ пръстен, който държи кучешка играчка, поддържа кучето ви да се забавлява, като осигурява вкусни пръстени за дъвчене от кожа на забавна и издръжлива играчка. Вашето куче ще се радва да си играе и да дъвче играчката, докато се опитва да махне пръстените от кожа и ще бъде възнаградено с вкусно лакомство за усилията си. С тези лакомства и играчки комбинации, тази играчка ще запази вашия домашен любимец ангажирани и скука безплатно. Включва 4 пръстена за дъвчене на кожа. Просто завийте двата края на играчката, поставете пръстените за дъвчене върху стълбовете и завийте краищата обратно. Комбинацията от лакомства и играчки осигурява дълготрайна игра. Размазващи се лакомства, като фъстъчено масло или сирене, могат да бъдат поставени в центъра на играчката, която се отличава с неравна повърхност, за да направят спредовете трудни за облизване.

Характеристики на продукта

Свързани продукти