Силиконова кухненска мивка протектор мат с сгъване на топлина, която не е плъзгаща кухненска мивка рогозки решетка с аксесоар сиво за дъното на селска къща от неръ?

Силиконова кухненска мивка протектор мат с сгъване на топлина, която не е плъзгаща кухненска мивка рогозки решетка с аксесоар сиво за дъното на селска къща от неръждаема стомана порцелан мивка пластмаса сиво

Налично
BGN 5.63
Продукти:

Можете да поставите горещи предмети директно отгоре без никакви притесненияСиликонова кухненска мивка протектор мат с сгъване на топлина неплъзгаща се кухненска мивка прилепва решетка за сиво сиво за дъното на селска къща от неръждаема стомана порцеланова потъване : 【Силиконов материал】 Тази постелка помага да се потъва по почистване, без драскотини или марки в мивка, докато измивате чиниите ви. 【Лесен за почистване】 Силиконов материал е измиване на съдомиялна машина, лесен за поддръжка. Класически сив, вид класически цвят, който да пасва на вашата мивка. Повдигащата се постелка ще бъде вашият перфектен избор. 【Повдигнати твърди долни крака】 Неплъзгащи се и повдигнати крака Покритията на кухненската мивка със заден отвор за източване могат да уловят храната и водата за източване, повърхността на мивката от надраскване. Това ще опустоши внезапната сила, ако чиниите или купичките падат в мивката, добра защита на мивката за вашите крехки стъклени съдове и неръждаема стомана или керамична мивка. Пакет : 1 х силиконова мивка задна дренажна постелка. Коледен декор; Коледни подаръци. Силиконовата мивка прилепва ръждата, ще бъде по -издръжлива, ако периодично почистване. Също така работете като изсушаване на ястието под мивката.

Характеристики на продукта

Свързани продукти