Аксесоари за плувен басейн изчистете брезентите в множество размери, устойчиви на метеорологични и метеорологични винилови покрити PVC, прозрачни брезенти с ръжди?

Аксесоари за плувен басейн изчистете брезентите в множество размери, устойчиви на метеорологични и метеорологични винилови покрити PVC, прозрачни брезенти с ръждиви гомета, водоустойчив оранжерия, идеален за завеси

Налично
BGN 2.67
Продукти:

широк спектър от употреби Чистият винилов брезент има громжи приблизително на всеки 40 инча (100 см) от всяка страна и на всеки 4 ъгъла. Гарантирано качество и обслужване.76in(large) нетно тегло : 970g/2. По време на строителството и обзавеждането.Изчистени брезенти в множество размери, устойчиви на метеорологични данни винилово покритие PVC катран, прозрачни брезенти с ръждиви гомета, водоустойчив оранжерия, перфектен за завеси Функция : Материал : PVC Цвят : Ясен размер на продукта : 300x300cm/78. Лесен за инсталиране и използване. Съдържание на пакета : 1 x Clear Tarps Нашият продукт е изработен от висококачествени материали.14lb (голямо) брутно тегло : 970g/2. Перфектен за вътрешни дворове, веранди, беседки . Широко приложение : Нашият прозрачен дъждовен брезент не може да се използва за защита на градини, оранжерийни растения, зеленчуци, но също така може да се използва като фабрична изолация на топлината, мъчителна подложка, корица на домакинството, капак на автомобила и др. Множество функции : През зимата и есента прозрачният брезент има функциите за запазване и овлажняване на топлина, което може да попречи на градинските растения да замръзне.74in (голям) размер на опаковката : 25x20x7cm /9. Направете го траен и дълъг живот. Действителният цвят може да варира леко от изображението на Omline, за да следи настройките на цвета. Всеки брезент е тестван за сълза, за да се гарантира нейната издръжливост 【фиксиране с еластично въже】 : Громето е направено от алуминий, който е силен и по -издръжлив от медните уроци и т.

Характеристики на продукта

Свързани продукти