Octpeak отразяващи якички за сцепление на кучета каишки Метална вложка катарама гравиран домашен любимец, който дърпа въже, кучета яка и каишка, комплект за каране на ?

Octpeak отразяващи якички за сцепление на кучета каишки Метална вложка катарама гравиран домашен любимец, който дърпа въже, кучета яка и каишка, комплект за каране на кучета

Налично
BGN 0.33
Продукти:

Характеристика : 1 Устойчивите арматури на алюти, метални катарами и D -ринги за сцепление на въже са покрита с никелова сплав. Това може ефективно да попречи на кучето да се изгуби през нощта. Яката е направена от отразяваща найлонова лента, а отразяващият ефект е невероятен при леки условия през нощта и можете да видите, че кучето с един поглед. Устойчивите арматури на сплави, метални катарами и D -рингс за сцепление са покрита с никелова сплав стомана. Той също може да предупреди превозното средство да подобри безопасността. това може ефективно да попречи на кучето да се изгуби през нощта. Моля, проверете подробния размер на снимката. Всички аксесоари за яка са изработени от цинкова сплав, която е с висококачествена, издръжлива и не ръждясала. Лек и издръжлив, антирен 1 x яка 1 x Leashnote : 1. Завързаната катарама може да бъде гравирана, за да се предотврати загубата на кучетата. Ръчно измерване, моля, позволете грешка 1-2 cm, благодаря! 2.

Характеристики на продукта

Свързани продукти