Малка висяща кошница за кошница с въже за стена с дръжка, висяща кошница за съхранение, кошници с кошници за съхранение на кошчета за съхранение на кошчета, изтъкан?

Малка висяща кошница за кошница с въже за стена с дръжка, висяща кошница за съхранение, кошници с кошници за съхранение на кошчета за съхранение на кошчета, изтъкана растителна кошница

Налично
BGN 3.33
Продукти:

Той може да поддържа формата, не съдържа дразнещи вещества и е безопасен за използване Моден дизайн, който може да се съчетае с различни стилове на декорация на стаите, за да направите дома ви по -топъл . Ръчно измерване, размерът ще има грешка от 0,5-2 мм, моля, вижте действителния размер . Това е не само кош за съхранение, но и перфектна декорация на дома. Кошница за съхранение*1. Много е удобно . Той е изтъкан от памучно въже, силен и издръжлив. Пакетът включва : . Цвят : бяло, бежово + жълто, жълто черно, юта, бяло сиво. Материал : Памучно въже. Тегло : 0,15 кг/0,25 кг. Размер : 18*16cm/20*18cm. Многофункционален : може Бъдете използвани като кошница за играчки, кошница за декорация, кошница за съхранение, висяща кошница и др. Поради разликата в светлината и екрана, цветът на продукта може да бъде малко по-различен от картината. Има достатъчно място за съхранение на играчки, книги, кърпи, чорапи, тоалетна хартия, плодове и други предмети .

Характеристики на продукта

Свързани продукти