Platinum Shield, съвместим с Chevrolet Colorado Extended Cab с камион с леглото на камиона, устойчив на атмосферни влияния на камиона, облицовани от камиони, предпазва от водно снежно сл?

Platinum Shield, съвместим с Chevrolet Colorado Extended Cab с камион с леглото на камиона, устойчив на атмосферни влияния на камиона, облицовани от камиони, предпазва от водно снежно слънце - включва заключване,

Налично
BGN 30.53
Продукти:

Съвместим с : Chevrolet Colorado Extended Cab, 6 с черупка на леглото на камиона, направена от години : 2022 Конструкция : Висококачествена тъкана полиестерна тъкан превъзхожда 5 L капаци с двойни зашити, заварени и подсилени шевове, направени за вътрешни и външни елементи с мека вътрешна облицовка на флиното с вътрешна облицовка на руно Защитете боята. Ние сме ги проектирали извън дизайна, тъй като огледалните джобове са ненужни и обикновено са първата част от капака на автомобила за влошаване или разкъсване. Фатурстоп Качество на външен материал - Премиум външен фабрик , прах, мръсотия, отпадане на птици, топлинно увреждане и други замърсители : Отражение на отразяващия материал на Silvertop Outdoor материал - Премиум екстериор Fabricsoft Неабразивна устойчива на надраскване облицовка, за да защити Paint Protects Вашите превозни средства, чувствителни прозрачни покрития довършители Вашето превозно средство от сок от дърво, прах, мръсотия, падане на птици , увреждане на топлината и други замърсители : Отражение на конструкцията на сребърния копър : Двойните зашити шевове за максимална издръжливост еластична предна и задна подгъва гарантира плътно прикрепени с гориво усъвършенствани отляво и от дясната страна, за да закрепите капака си от кражба; Използвайте предоставения кабел и заключване, включени в корицата : безплатна торбичка за съхранение, петна от антени, кабел и заключване, порив на това, че го приляга двойно? ? Да, в повечето случаи корицата може да премине над инструментариума за легла на камиона. Лек, но издръжлив, той предлага защита на високо ниво от всички елементи. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА : Оразмерно до дължина, ширина, височина на превозното средство; Предни и задни еластични подгъва, за да се гарантира приспособяване . Включва : безплатни каишки на силния вятър, кабел и заключване за противотаж, голяма торбичка за съхранение за лесно съхранение и пластир на антената.

Характеристики на продукта

Свързани продукти