20оз пожарникар символи Подаръци за баща съпруг от дъщеря син рожден ден бащата годишнина за него чаша чаша с капак, двойна стена вакуумно изолирани пътуване кафе ч?

20оз пожарникар символи Подаръци за баща съпруг от дъщеря син рожден ден бащата годишнина за него чаша чаша с капак, двойна стена вакуумно изолирани пътуване кафе чаша

Налично
BGN 2.33
Продукти:

Изолационна технология с вакуум между Двойно изолираните стъкла, студът остава студен през целия ден с лед, а топлият остава горещ за дълго време Прост и класически дизайн на бутилка за вода с модел е вашето уникално персонализирано водно стъкло. Както и класически и елегантен модел от външната страна. Дръжте напитките си топли или студени, добре изолирани това стъкло от 20 унции е перфектният спътник за пътуване, достатъчно издръжлив за всеки, той"не се задържа да мирише по начина, по който някои чаши правят. Няма вдлъбнатини, няма драскотини. Изберете дизайн за себе си!. Тройна изолационна технология : всяка чаша има двойна стена, вакуумно запечатана и с медно покритие изолация, която помага да се запазят напитките студени до 24 часа и горещи до 12 часа. Най-добрият подарък за тези, на които държите най-много. Здрав и с отлично качество всеки от нашите чаши от неръждаема стомана е изработен по поръчка със Сус 304 тяло и капак от висококачествен материал. Подходящ за ежедневна употреба, показващ моден вкус. Капакът ще предотврати случайни разливи. Анти-теч, без бисфенол А флип капак : всеки барабан идва с анти-теч, без бисфенол А флип капак. Искрено се надяваме, че можете да се насладите на покупката и да се насладите на живота си с нашата чаша. Приятелски държач за автомобилни Чаши-лесен за държане и подходящ за повечето държачи за автомобилни чаши. И накрая, той идва в разнообразие от зашеметяващи печатни произведения на изкуството. Без пот, без проблеми : нашият меден стенен слой създава екстериор без конденз, който няма да"пот на ръцете ви или в чантата ви". Изображението е " избледняло или износено изобщо. Във всеки случай не сте доволни от покупката на нашия продукт, просто не се колебайте да се свържете с нас. За разлика от други барабани, нашите барабани осигуряват чист, неметален вкус. Изработена от неръждаема стомана 18/8 : известна със своята здравина и чистота, нашата 18/8 хранителна чаша няма да се счупи, ръждяса, запази или прехвърли аромати.

Характеристики на продукта

Свързани продукти