2.66ct Princess Cut Blue Natural Aquamarine Gem Real 14K White Gold Персонализируемо лазерно гравиране на вечен уникален арт деко изявление Сватба годишнина Ангажимент Булчинска лента за лент?

2.66ct Princess Cut Blue Natural Aquamarine Gem Real 14K White Gold Персонализируемо лазерно гравиране на вечен уникален арт деко изявление Сватба годишнина Ангажимент Булчинска лента за лента Размер 5,5

Налично
BGN 470.39
Продукти:

Всички бижута, продадени, произведени и проектирани от Clara Pucci, са гарантирани, че са без конфликт и придружени от нашата автентичностCUT : Изрязване на скъпоценния камък, формата или фасетите, което го прави блясък. Странични камъни : . Считани за един от най -добрите симулирани диаманти в света, нашите руски симулирани диаманти са внимателно изработени, за да бъдат почти безупречни и безцветни. заменен без зареждане. Според повечето експерти, руският симулиран диамант е превъзходна алтернатива на естествения диамант, тъй като за същата рязане, яснота, цвят и тегло на карата на естествен диамант, нашите симулирани диаманти с оценка на качеството на VVS1 са просто част от цената. Те обхващат едни и същи визуални характеристики, форми, стилове и способност за рязане на стъкло като естествени диаманти. Продава се от Клара Пучи и е без конфликт. КЛАРНОСТ : Състояние на скъпоценните камъни, измерено с присъствието (или липсата на) малки недостатъци.** Всички заявки за гравиране трябва да бъдат изпратени веднага след или по време на касата, изпратете ни имейл директно в info@ ** Нашата колекция Clara Pucci е безвременен опит, при който класическата красота и блясък се преплитат. Доставена в нашата безплатна кутия за подаръци на Clara Pucci с най -бързата, най -надеждна доставка за доставка в полза на нашите купувачи, осигуряваща правилни мерки за безопасност. Предоставената информация относно изрязването, яснотата и размера на нашите камъни е автентична. Всички артикули, продадени от Clara Pucci Pucci в Съединените щати . Граждан е в солиден, 14 K или 18 K удостоверен, щампован златен.

Характеристики на продукта

Свързани продукти