Производител на стъклен чай с инфузор с висок клас от неръждаема стомана, чайник с топлинно закалено боросиликатно стъкло и силиконова дръжка, компактен преносим ?

Производител на стъклен чай с инфузор с висок клас от неръждаема стомана, чайник с топлинно закалено боросиликатно стъкло и силиконова дръжка, компактен преносим с безплатна измервателна лъжичка, FGC27T

Налично
BGN 2.67
Продукти:

Оборудван с ергономична дръжка, която го прави лесно и удобно да я държите и носите! Предлага се с безплатна измервателна лъжичка, която ще ви остави с по -пълен, по -здрав вкус. 2-в-1 функция-производителят на стъклен чай на Ovente се предлага с висококачествен инфузор от неръждаема стомана и френска цедка за пресата, която може да се събере 20-27-34 унции. Неговата система за филтриране на 4 нива ви позволява да напрягате всяка гранула, докато изтръпвате естественото масло от кафето. Елегантен дизайн-красивият му дизайн от боросиликатен стъклен черен силикон и акценти от неръждаема стомана ви позволява да използвате това като изискан централен елемент. Насладете се на изкуството на варенето - независимо дали сте среден експерт по кофелик или кафе, това е перфектната френска преса за вас. Перфектен за забавление на гостите . Ovente гаранции, че продуктът не съдържа дефекти в материал и изработка при нормална употреба и условия, за 1 година от първоначалната дата на покупка. Проектиран да допълва всеки кухненски плот, този производител на кафе и чай 2 в 1 е създаден не само за функционалност, но и за красота и стил . Обслужването на клиенти, базирани на САЩ, ви позволява да купувате с увереност. ергономичен - дръжките му са направени от черен силикон, който е удобен за докосване и боравене, като същевременно ви пази от изгаряния. Включва френска цедка за преса със система за филтриране на 4 нива, която ви позволява да напрягате всяка гранула, докато изтръгвате естественото масло от инфузора на кафе и чай, което позволява на чайните листа да освободят богатия си вкус, без да преминават през.

Характеристики на продукта

Свързани продукти