Благодарен благодарен благословена риза за жени благодарността тиква Графичен Дълъг ръкав риза мода благодарността хлабав дълъг ръкав блуза кръг врата Случайни ?

Благодарен благодарен благословена риза за жени благодарността тиква Графичен Дълъг ръкав риза мода благодарността хлабав дълъг ръкав блуза кръг врата Случайни Пуловер Тъмно сиво М

Налично
BGN 1.33
Продукти:

Измерете и изберете правилния размер, за да купите, Благодаря ви за съдействието ❀А2 : ние се опитваме да направим всичко възможно, за да направим цвета еднакъв с нашата рокля, но моля, знайте, че цветът може да бъде по-светъл или по-тъмен поради различния дисплей на компютъра. Деликатната кройка добави усещане за мода и елегантност. Перфектен подарък за Свети Валентин, Великден, Коледа, 4-ти юли Ден на независимостта, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на медицинските сестри, ден на труда, Ден на благодарността, Нова година. ❀Качеството е първото с най-добро обслужване. ❀В2 : същият цвят ли е като на снимката? . Костюм за лято, есен, пролет и зима. ние ще ви предложим най-доброто решение, за да бъдете доволни. ※※ 【Диаграма с размери 】 ※ ※ (✪ ω ✪) днес се занимава с голяма промоция (✪ ω ✪)Забележка : За да ви позволи да носите тънки и годни дрехи, моля, не забравяйте да изберете подходящия размер според таблицата с размери на нашия магазин, обърнете внимание на подробностите за данните на диаграмата с размери, Благодаря ви ~. ☎ 【Обслужване на клиенти】 можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт и услуга, и ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на въпроса ви в рамките на 24 часа. ❀Моден дизайн, 100% чисто нов, високо качество!. Перфектен за ежедневно носене за семпъл, но стилен външен вид. ПРЕОРИАФЕ благодарен благодарен благословена риза за жени благодарността тиква Графичен Дълъг ръкав риза мода благодарността хлабав дълъг ръкав блуза кръг врата Случайни Пуловер. ☑ 【Надеждно качество】 нашите дрехи са произведени от нашата фиксирана фабрика, стриктно тестване на качеството, така че клиентите да са щастливи да го използват е нашата цел, в замяна на неотдавнашната широка поддръжка на клиенти и доверие за нашия продукт, ние ще продължим всички наши продукти да се продават най-добре с отстъпка.

Характеристики на продукта

Свързани продукти