Динозаврите одеяло са моето духно животинско одеяло, ултра меко топло леко леко фланелно руно микро забавно животни любители на животни за дивана домашно легло ди?

Динозаврите одеяло са моето духно животинско одеяло, ултра меко топло леко леко фланелно руно микро забавно животни любители на животни за дивана домашно легло диван за пътуване син дъщеря подарък за тийнейджъри

Налично
BGN 2.00
Продукти:

?? 【Лесна грижа】 : Нашите динозаври са моите одеяла за животни са много лесни за грижа, измиване на машини, измиване на ръцете, бързо изсушаване са приемливи Това е добро одеяло за пикници, а също и добра декорация за дома. Не използвайте белина, не забравяйте да проверите етикета на одеялото си. Надявам се, че можете да разберете производствената партида е различна, ако имате малка разлика, моля, разберете. 40 х 50 инча (100x130см). Трябва да се измие отделно, когато се поставя заедно с различни цветове. Нормално измиване на температурата, неутрален препарат, не може да се избелва, а не гладене . Топли съвети : ., може да има някои леки разлики в цветовия тон на снимката на уебсайта и действителния елемент. Ние ще възстановим парите ви обратно или ще заменим покупката ви без зададени въпроси. Размер : 30x 40 инча (75x 100 cm). Независимо дали искате да го използвате през летния сън или достатъчно топло за зимна употреба, одеялото ще осигури значителна топлина и отлично изживяване. По някаква причина, ако не сте доволни или някакви въпроси с това одеяло за хвърляне, просто се свържете с нас като време. Изображение колко щастливи, когато са получили, всички сасервирани . ?? 【5 Размери】 : Нашите динозаври са моите духовни одеяла за животни имат 40 "x30" за малко дете и малки домашни любимци. ❤ 【【след продажба безпроблемно】 : Удовлетвореността на клиентите винаги ще съществува и това винаги е наш основен приоритет. 50 х 60 инча (130x150см). Мярка на артикула на ръка може да е различна с 2-5 см. Метод за измиване : . Моля, напомнете, че дължимите ефекти на осветлението, настройките на яркостта/контраста на монитора и т. Функция : Копак на диван, одеяло за диван, бебешко одеяло за деца, одеяло за коляното, одеяло за домашни любимци. ?? 【Поводи】 : Нашите динозаври са моето духно животинско фланелно одеяло за руно, чудесно за закрито или на открито. Материал : Плюшена тъкан на фланела Nosbei.

Характеристики на продукта

Свързани продукти