Гъба-гора-естетичен-калъф за телефон за Самсунг Галакси Бележка за жени мъже Подаръци, Мек силиконов стил удароустойчив-гъба-гора-естетичен-калъф за Самсунг Галак?

Гъба-гора-естетичен-калъф за телефон за Самсунг Галакси Бележка за жени мъже Подаръци, Мек силиконов стил удароустойчив-гъба-гора-естетичен-калъф за Самсунг Галакси Бележка 9

Налично
BGN 3.33
Продукти:

Много от нашите клиенти ни казаха, че са получили много комплименти с този красив калъф за телефонПълна Защитабъдете Задни И Предни Повдигнати Ръбове Повдигнете Камерата И Екрана По-Високо От Контактната Повърхност, Избягвайте Всякакви Потенциални Драскотини На Камерата И Екрана. Дизайнът, който е устойчив на пръстови отпечатъци и мръсотия, осигурява перфектен и естествен чист дисплей на вашия телефон.Премиум силиконов материал Този калъф за телефон е направен от висококачествен силикон, безопасен и екологичен, супер мек, издръжлив и устойчив на жълто с времето.Добро качество на Печатподписаната технология за печат запазва отпечатването на корицата живо и не лесно избледнява. Гъба-гора-естетичен-2 телефон случай за Самсунг Галакси Бележка 9 за жени мъжки подаръци, мек силиконов стил удароустойчив-гъба-гора-естетичен - 2 случай за Самсунг Галакси Бележка 9. Заслужаваш най-доброто.[Тънък и лек] само с дебелина 1,35 мм, той се чувства точно като телефона ви, но с допълнителен захват; гъвкавият материал го прави и го сваля от бриз[Получавайте комплименти] много от нашите клиенти ни казаха, че имат много комплименти с този красив калъф за телефон. Дизайнът, който е устойчив на пръстови отпечатъци и мръсотия, осигурява перфектен и естествен чист дисплей на вашия телефон.

Характеристики на продукта

Свързани продукти