Поддръжка на компресионна китка - бамбук въглен компресионна лента за китка - медна китка за мъже жени - ръчна лента за фитнес ръкав за облекчаване на болката в карп?

Поддръжка на компресионна китка - бамбук въглен компресионна лента за китка - медна китка за мъже жени - ръчна лента за фитнес ръкав за облекчаване на болката в карпалния тунел, артрит, тендонит

Налично
BGN 2.00
Продукти:

3 както за на закрито, така и за открито. За тренировка, тенис, фитнес, голф и спорт . 【Болка на китката】 Брекетите на китката са проектирани така, че да облекчат болката в китката с нежно компресия и налягане. За всички видове дейности като тренировка, фитнес, тренировки за фитнес, вдигане на тежести, пауърлифтинг, културизъм, кръстосано прилягане, колоездене и общи тренировки, може да се използва при ежедневно обучение, домашно или на открито. 【Едномерният размер се приляга】 Braceup китката пасва както на лявата, така и на дясната китка; Подхожда както на мъжете, така и на жените . Регулируемото затваряне на куката и цикъла позволява персонализирано приспособяване . Страхотна употреба за облекчаване на болката Карпален тунел, китката и наранените китки . 【Болка на китката】 Брекетите на китката са проектирани да облекчат болката в китката с нежно компресия и налягане. За всички видове дейности като тренировка, фитнес, тренировки за фитнес, вдигане на тежести, пауърлифтинг, бодибилдинг, кръстосано приспособяване, колоездене и общи тренировки, може да се използва при ежедневно обучение, домашни или упражнения на открито. както за на закрито, така и за открито. Регулируемото затваряне на куката и контура позволява персонализирано прилягане.

Характеристики на продукта

Свързани продукти