Задайте гел комплект за нокти с UV светлина и горна основна палто, цветни инструменти за нокти за нокти за нокти, гел лампа и полски комплект, комплект за арт за гел з?

Задайте гел комплект за нокти с UV светлина и горна основна палто, цветни инструменти за нокти за нокти за нокти, гел лампа и полски комплект, комплект за арт за гел за нокти с UV лампа, комплект a

Налично
BGN 8.53
Продукти:

Предупреждение : Може да причини алергична реакция чрез контакт с кожата Богатите цветове са подходящи за всички сезони, поводи и събития, сватби, работа, ежедневие, партита, празници и фестивали . ВИСОКО КАЧЕСТВО. Независимо дали имате преживявания с изкуство за нокти или не, можете да си направим личното си изкуство за нокти с нашето оборудване за изкуство на ноктите. Комплект за гел Poly Nail за стартер. Съдържанието на комплекта включва 3 цвята гел лак за нокти, 6 W UV лампа за нокти, основа и горна козина, кристали и инструменти за маникюр. Позволете на вас и вашите приятели да се наслаждавате на забавление на изкуството на ноктите у дома! Освен това е специален подарък за вашето семейство, приятели, любовник. Да се ​​пази далеч от деца. Подходящ за всички сезони, специален подарък. Спрете да използвате продукта, ако се развият зачервяване и сърбеж. Лесно е да създадете красиво изкуство за удължаване на ноктите, придобийте много красиви изглеждащи.

Характеристики на продукта

Свързани продукти