Рокли за рокля за рокля Xysaqa за жени секси жени винтидж къс ръкав люлка 50 -те години домакина ежедневна вечерна партия абитуриентски рокля с къс ръкав v врат червена ?

Рокли за рокля за рокля Xysaqa за жени секси жени винтидж къс ръкав люлка 50 -те години домакина ежедневна вечерна партия абитуриентски рокля с къс ръкав v врат червена рокля ваканционни рокли за жени на клирънс

Налично
BGN 13.86
Продукти:

Не прожектор 17' 'Талия : 69cm/27. Летни рокли : Подаръци за жени, задължителна стилна и пролетна летна рокля с дълъг ръкав във вашия гардероб, функции с 2023 нови и шикозни дизайни, перфектно приляга на всички форми, елегантен и привличащ поглед вид, вие ще ви бъде Никога не е от мода с тази женска рокля! И е лесно да се грижите, страхотен избор на подаръци за женски . Услуга след продажба : Предоставянето на 100% опит за удовлетвореност е наш приоритет към нашите клиенти. Лесни за тоалети : Перфектно съвпадайте с петите, ботушите, чорапогащниците, сандалите и огърлицата, той също много се носи с опаковки, якета и палта, когато е студено, лесно да завършите Вашият елегантен моден външен вид!.9' 'Размер : M US : 4 UK : 8 EU : 34 Бюст : 92cm/36. Личен размер на тялото, форма на тялото, пропорция на крайниците, височина и др.2 Дължина : 99cm/38.2' 'Рамо : 36 cm/14.Жени реколта къса ръкав люлка 50 -те години домакина ежедневна вечерна партия абитуриентска рокля можем да гарантираме, че общият стил, показан във фотографията, е точен, но може да има разлики в начина, по който се появява стилът по време на износване. Чувствайте се свободни да ни изпратите съобщения чрез „Продавачи за контакт“, ако продуктите не отговарят на вашите очаквания.

Характеристики на продукта

Свързани продукти