Плодови плодове, комплект от устойчиви на топлина място за кухненска маса, декор за дома, измито измиване на полиестерни маси за тъкани за тъкани --17,7 x12.1 -кухненски ?

Плодови плодове, комплект от устойчиви на топлина място за кухненска маса, декор за дома, измито измиване на полиестерни маси за тъкани за тъкани --17,7 x12.1 -кухненски спално бельо

Налично
BGN 1.33
Продукти:

Материал : Спално бельо Размер на продукта : 44x31cm/17. Съдържание на опаковки : MAT X4. Основна информация. Той е миещ и многократна употреба, което ви позволява да се наслаждавате на празничния му чар година след година. Издръжливост и многократна употреба : Изградени да издържат на строгостта на ежедневната употреба, Тези плакати са изключително издръжливи и могат да се използват отново и отново . Те са миещи се, правят почистването на ветрец . Добавете радостна атмосфера към вашето коледно парти . Тази възглавница не е ограничена само до Коледа, но и специален подарък за Хелоуин. Коледен перфектен подарък : Търсите идеалния подарък за Хелоуин или Коледния? Не гледай повече! Нашите отпечатани плакати са замислен и стилен подарък. Той може да украси вашия ресторант, за да бъде по -висок и модерен. Лесни за почистване : тези плакати са не само красиви, но и практични. Той може да служи и като атмосфера за градински партита. Може да се използва като подложка за маса и е подходяща за ежедневната ви трапезария. спретнато подсилено шевово : Ние обръщаме внимание на всеки детайл, като гарантираме, че нашите плакати са не само естетически приятни, но и изградени да продължат, благодарение на спретнато си засилено шевово.

Характеристики на продукта

Свързани продукти