Mugod тропически цветя Плакати безпроблемни екзотични флорални модел птица от рая декоративна топлинна устойчива нехлъскаща се миеща се място за рогозки за кухненс?

Mugod тропически цветя Плакати безпроблемни екзотични флорални модел птица от рая декоративна топлинна устойчива нехлъскаща се миеща се място за рогозки за кухненски масив комплект от 12 x18

Налично
BGN 10.07
Продукти:

Много лесен за грижа за : машинно миещо се Износете устойчиви и топлинни устойчиви : Нашите плакати са много дебели и издръжливи, защото използваме висококачествена дебела тъкан като материал. След измиване на чиниите просто поставете постелката плоска и я оставете да изсъхне, а постелката ще изглежда като нова. Привличане на дървена маса, използвайте това, когато ядете напълно по време на вечерята, барбекю и т. Перфектен размер : Измерване на 12х18 инча, този Placemat е идеален за ежедневни чинии за вечеря и прибори, без да изглежда тесно.Тази таблица с таблици Mugod може да съвпада с всички видове мебели, те могат да бъдат подплатени под чаши, бари, вази и декорации на вашите маси за хранене и маси за чай. Този размер прави този плацент идеален за ежедневни семейни ястия, събития на закрито и на открито, тематични партита . Със сигурност да впечатлите гостите си и да създадете уау чувство. Ярък декор на трапезарната маса : Добавете Flair към вашата трапезарна маса с режим Artoid Mode Colorful Placemat. Перфектен за семейна ежедневна употреба, празници, приеми, партита и други.

Характеристики на продукта

Свързани продукти