Дигитален кухненски таймер Магнитно отброяване Таймер Таймер Ниво обем регулируем USB зареждане на кухненски таймери за многократна употреба Ротационен цифров та?

Дигитален кухненски таймер Магнитно отброяване Таймер Таймер Ниво обем регулируем USB зареждане на кухненски таймери за многократна употреба Ротационен цифров таймер за готвене на душ изучава учители учители

Налично
BGN 4.79
Продукти:

[2 Регулиране на обема на нивото] Обемът е до 95 d B [2 регулиране на обема на нивото] Обемът е до 95 d B. [Premium Material] Таймерът е направен от висококачествен ABS материал, издръжлив и многократна употреба, ще получите 1 таймер за отброяване на въртене, 1 ръководство, 1 USB кабел за зареждане. [Лесно за задаване на време] от 00 : 00 до 99 : 59 (поддръжка нагоре и надолу от броене), натиснете бутона, стартирайте или спирайте. Сгъваемата стойка може да се отвори 60 °, така че можете да го поставите там, където имате нужда. Можете да чуете силна аларма в друга стая и да спрете да се притеснявате за прекаляване. Операцията за въртене е удобна за възрастните хора и децата. [Управление на времето ] Таймерът помага на учениците да се съсредоточат върху управлението на времето за изучаване, душове, игри и т. Можете да чуете силна аларма в друга стая и да спрете да се притеснявате за прекаляване. Операцията за въртене е удобна за възрастни хора и деца. [Управление на времето] Таймер Помага на учениците да се съсредоточат върху управлението на времето за изучаване, душ, игри и др 34 mmbutton : Кратко натиснете веднъж, за да започнете времето, след стартиране на времето, кратко натиснете, за да въведете пауза / стартиране на функции на времето за прибиране на средства : Регулируем ъгъл е 60 градуса, построен в адсорбция / магнитна атракция с висока якост Магнит Бутон : Дълго натиснете, за да се нулирате до нула, натиснете отново За да влезете в превключвателя на Timingleft : Включете наляво, за да влезете в тихия режим, превключете надясно, за да влезете в превключвателя на силния модерен въпрос : Наберете вляво, за да влезете в режим на 6-секундна пръстен и вдясно, за да влезете в копчето за регулиране на модели на 60 секунди : Завийте наляво бавно/назад 5 секунди, завийте надясно бавно/напред 5 секунди Завийте наляво/1 минута назад, Бърз Завъртете надясно/1 минута на зареждане на напред : USB захранване, зареждане на ток/300mahbuilt-in батерия : 600mah, работно напрежение/1.

Характеристики на продукта

Свързани продукти